Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 23:11

Εκτός πρωταθλήματος ο ΑΟ Κιμώλου. | Αναβολή στο μπάσκετ Μήλου

Αποσύρει τη συμμετοχή του ο ΑΟ Κιμώλου από το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μήλου.

Οι λόγοι απόσυρση του αναφέρονται λεπτομερέστατα στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η ομάδα του ΑΟΚ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ανακοινώνει ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από το τοπικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Μήλο.

Ο ΑΟΚ θα καλέσει σε απολογία το βασικό επιθετικό (ικανότατο αθλητή και καλύτερο παίκτη του τουρνουά) της ομάδας Γιώργο Μπερερή, γιατί στην προσπάθεια του να βάλει γκολ στην αντίπαλη εστία φορτώθηκε τόσες κίτρινες όσες σχεδόν όλοι μαζί οι αντίπαλοι που τον μαρκάρανε.  

Επίσης σ΄ αυτή του την προσπάθεια μας έδωσε να καταλάβουμε ότι εκτός από τον κανονισμό διαιτησίας και τον κανονισμό λειτουργίας του τουρνουά πρέπει να υπάρχει και άλλο εγχειρίδιο (το οποίο σε επόμενη συμμετοχή μας, παρακαλούμε να μας δοθεί εγκαίρως), το οποίο εξηγεί αλλιώς τους όρους: συνεχές επικίνδυνο παιχνίδι, δεύτερη κίτρινη, οφσάιντ (σε κρίσιμα σημεία στις επιθέσεις μας εις βάρος μας όλα), πέναλτι, τελευταίος παίκτης και αποβολή, αμφιλεγόμενα φάουλ κ.α.

Εκ του αποτελέσματος κρίνεται σκόπιμο ότι όποια ομάδα ενδιαφέρεται για μεταγραφές και βελτίωση του ρόστερ της, είναι καλύτερο να αποκτήσει όλους αυτούς τους αμυντικούς που εξολόθρευσαν τον επιθετικό μας και φώναζαν εν χορώ μαζί με τον πάγκο ¨θέατρο-θέατρο¨, (ας πάρουν και τους διαιτητές που τους επιβράβευαν ).      

Εννοείται ότι σαν νέα ομάδα είχαμε τις αδυναμίες μας (τις οποίες πληρώναμε στα ματς) αλλά και τα πλεονεκτήματα μας τα οποία όμως, όπως ανέφερα παραπάνω φρόντιζαν με το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» & βρώμικο και σκληρό παιχνίδι, συνεπικουρούμενοι από τους διαιτητές να εξαφανίσουν οι αντίπαλοι.

Σ΄ αυτά τα οκτώ πρώτα παιχνίδια τηρήσαμε απαρέγκλιτα το πρόγραμμα χωρίς να αναβληθεί αγώνας μας, πράγμα που γίνονταν πολύ εύκολα για άλλους.

Τηρήσαμε τον κανονισμό λειτουργίας ενώ άλλοι δήλωναν όσους παίκτες ήθελαν.

Δεχτήκαμε και εφαρμόσαμε τις τιμωρίες που μας επιβλήθηκαν , αλλά στο τελευταίο ματς είδαμε ότι για προκλητικές συμπεριφορές εφαρμόστηκαν ¨δύο μέτρα και σταθμά¨.

Για τους παραπάνω λόγους και επειδή δεν τύχαμε του οφειλομένου σεβασμού σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση από το τοπικό πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και λυπούμαστε που στη καθιερωμένη συνάντηση της Πέμπτης θα σταματήσει ο ΑΟΚ να είναι το αγαπημένο σας θέμα.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ

basket-anonimus-afrodiktes-13-1-2013-4

ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΗΛΟΥ.-ΑΝΑΒΟΛΗ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αναβληθήκαν και οι δυο αγώνες της 8ης αγωνιστικής του τοπικού τουρνουά μπάσκετ λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών .Δυστυχώς η συνεχόμενη βροχόπτωση όπως και οι δυνατοί άνεμοι κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ στο γήπεδο της μήλου. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 8ης αγωνιστικής θα οριστεί μετά από συνάντηση της επιτροπής του τουρνουά την τέταρτη 30-01-2012.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares